nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Gorski zdravnik Revija Stop

»Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega«

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

STA
STA
0 19.02.2021 14:49:22

NAVIJAČI grdo ŽALILI Ibrahimovića, po SRAMOTNIH žaljivkah pa se je zdaj odzvala ZVEZDA!

Reuters
Švedski nogometni zvezdnik Zlatan Ibrahimović je bil na četrtkovi tekmi šestnajstine finala evropske lige med srbsko Crveno zvezdo in italijanskim Milanom tarča žaljivk zaradi bosanskih korenin, poroča srbska tiskovna agencija Tanjug. Klub se je medtem že opravičil 39-letnemu Švedu.

Iz beograjskega kluba so sporočili, da bodo storili vse, da identificirajo navijača iz častne lože, od koder so se posnetki njegovega žaljenja znašli na družbenih omrežjih.

"Crvena zvezda najbolj ostro obsoja žaljive vzklike, namenjene Zlatanu Ibrahimoviću. Kot klub smo z vidika organizacije storili vse, da bi bil dvoboj dveh velikih klubov na najvišji možni ravni, ne smemo pa dovoliti, da primitivni posamezniki mečejo senco na sicer tradicionalno gostoljubje našega naroda," so zapisali iz vrst srbskega prvaka.



Dodali so, da bodo v sodelovanju s pristojnimi oblastmi storili vse, da najdejo omenjenega navijača. "Crvena zvezda se iskreno opravičuje Zlatanu Ibrahimoviću zaradi neprijetnih trenutkov na našem stadionu. Naš klub je po vsej Evropi znan kot dober gostitelj in tako bo ostalo tudi v prihodnje. Takšnih izpadov ne bomo tolerirali," so še zapisali.

Tekmeca sta se na prvi tekmi 1/16 finala v Beogradu razšla z neodločenim izidom 2:2. Povratna tekma bo prihodnji četrtek v Milanu.

Članki iz rubrike