Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 19.02.2021 09:20:08

UGRIZNIL tekmeca, zdaj pa POVEDAL VSE! Kadrić po veliki neumnosti razkril: Ped tem so bile ...

Grega Wernig
Sredin štajerski spopad Aluminija in Celja je zaznamoval dogodek iz zaključka dvoboja, ko je Haris Kadrić med prerivanjem v kazenskem prostoru v ramo ugriznil Esterja Soklerja in bil upravičeno izključen.

Član Aluminija Haris Kadrić je med čakanjem na podajo iz kota med prerivanjem v kazenskem prostoru v ramo ugriznil Celjana Esterja Soklerja. Glede na to, kako je sprejel izključitev, je bilo hitro jasno, da se je zelo dobro zavedal, kakšno neumnost je naredil. Tudi prizor, ko se je pri odhodu z igrišča nejeverno držal za glavo, pove dovolj.


Kadrić je bil po prespani noči še vedno skesan, saj se dobro se zaveda, kaj je storil. Vseeno pa ne pozna pravega vzroka, zakaj se je odzval tako, in nad svojim dejanjem je bil presenečen tudi sam. "Najprej bi rad povedal, da ne iščem opravičila za to, kar se je zgodilo. Naredil sem veliko napako, ker sem se pustil izzvati. Vem, da bo javnost zdaj govorila o tem, kar je videl sodnik, kar piše v zapisniku, in o tem, da sem dobil rdeči karton. Verjamem, da ne bo nihče govoril o tem, kako je do tega prišlo. Pred tem so bile provokacije, odrivanje, da ne rečem tudi udarjanje. Ponavljam, ne iščem opravičila za svoje dejanje, vem, da sem naredil napako, in iz tega se bom poskušal nekaj naučiti. Verjetno bo to draga šola, bi se pa rad opravičil vsem v NK Aluminij, nasprotnemu moštvu in navijačem. Žal mi je, ampak iz tega se bom poskušal naučiti čim več za naprej," je bilo že v Kadrićevem glasu slišati, kako razočaran je nad tem, kar je naredil. Ker je takoj vedel, kakšno neumnost je naredil, niti ni protestiral, ko je videl, da mu je sodnik pokazal rdeči karton.

CELOTEN POGOVOR S HARISOM KADRIĆEM IN ODZIV ESTERJA SOKLERJA SI LAHKO PREBERETE SAMO V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: sokler, celje, aluminij

Članki iz rubrike