laboratorij, mikroskop Svet24.si

Je konec življenja zapisan v krvi?

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

darko horvat Necenzurirano

Vrnitev največjega slovenskega tajkuna: v Izraelu...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Skrivnost drugega polčasa: vlada Roberta Goloba s...

doncic slovenija Ekipa24.si

Kraljevsko! Dončić ne skriva navdušenja, ...

tanja-žagar, radio-aktual Njena.si

Iskrena Tanja Žagar razkrila, da je zbolela za ...

sesko 2 Ekipa24.si

Šešku moramo zdaj pomagati, kot je on pogosto ...

nu
nu
0 03.02.2021 10:21:59

V Madridu SE SPRAŠUJEJO, kaj se dogaja s Hazardom, ODGOVOR verige hitre prehrane pa ŠOKIRA

Profimedia
V Madridu vseskozi vre, na Santiago Bernabeuu ni miru niti za sekundo, težave se kar kopičijo.

Eden Hazard velja za veliko okrepitev kraljevega kluba, v Madrid je iz Chelseaja prestopil poleti 2019 za odškodnino 115 milijonov evrov. Zamenjati bi moral Cristiana Ronalda, a iz te moke doslej še ni bilo kruha. Danes 30-letni Belgijec je (pre)pogosto na seznamu manjkajočih, doslej je izpustil več tekem, kot jih je odigral. V tej sezoni je zaigral le na osmih tekmah in dosegel dva zadetka.

Ker Real ne igra dobro, ker nima dobrih rezultatov, je na udaru kritik tudi Hazard – ki spet ne trenira. V nogometni oddaji 'El Chiringuito TV' je potekala vroča razprava, zakaj je eden od najdražjih nakupov v klubski zgodovini spet zunaj pogona. Potem ko se je na družbenih omrežjih pojavila objava s tem vprašanjem, se je oglasila veriga hitre prehrane Burger King.


"2x1 v Burger Kingu," so zapisali in namignili, da je Hazard namesto vadbe raje izbral odhod v zadevno restavracijo s hitro prehrano, ki ima v tem tednu akcijo – dva hamburgerja za ceno enega.

Objava je seveda hitro zakrožila po svetovnem spletu in sprožila plaz odzivov. V dobri polovici dneva je zapis delilo 24 tisoč uporabnikov, všečkalo ga je 100 tisoč in komentiralo skoraj dva tisoč.

Šaljiv zapis Burger Kinga namiguje na dejstvo, da se Hazard po vsakem nekajdnevnem ali celo daljšem premoru na prvem treningu pojavi s presežkom kilogramov. Mnogi mu zategadelj očitajo, da so mu od Realovega dresa ljubši hamburgerji, pice in ostala hitra ter nezdrava prehrana.

Značke: eden-hazard, real

Članki iz rubrike