psihoterapija, pogovor Svet24.si

Je novi predlog zakona o psihoterapiji za ljudi ...

callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

robert golob vlada Reporter.si

Naj Golob ne izsiljuje RTV in ne posega v njen ...

kongresni trg bobo 1 Ekipa24.si

Ponos do neba! Fantastični slovenski junaki se se...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

slovenija hrvaska 3 Ekipa24.si

Oglasil se je tudi zelo kritizirani selektor ...

nu
nu
1 03.02.2021 00:11:12

PREOBRAT! Sergio Ramos ODHAJA IZ REALA, a po tem telefonskem pogovoru je SPREMENIL odločitev

Profimedia
V Realu ni in ni miru. Ekipa se spotika v tekmah s slabšimi tekmeci, za nameček koraka iz kluba legendarni kapetan Sergio Ramos.

Da se z legendami ne ravna tako, je mnenje večine navijačev, ogorčen nad odnosom kluba pa je tudi sam Ramos. Zdaj je že bolj ali manj jasno, da bo po koncu sezone kot prost igralec zapustil Santiago Bernabeu. Svojo odločitev naj bi že povedal vodstvu kluba, ki pred tem ni pristalo na njegove zahteve za podaljšanje sodelovanja.

Ramos je od predsednika Florentina Pereza želel najmanj dvoletno pogodbo in 12 milijonov evrov na sezono. Od tega ni želel odstopiti, Perez pa v času, ko bi moral klub zategniti pas, ni želel tako globoko seči v žep za veterana.



Potem ko so bile govorice, da bo Ramos kariero nadaljeval v PSG-ju, iz dneva v dan vse glasnejše, bogati in ambiciozni klub pa bi zadovoljil tudi apetite igralca, so se stvari korenito spremenile. Angleški mediji zdaj trdijo, da bo Španec prestopil v Manchester United. Tako naj bi se odločil po telefonskem pogovoru z Davidom Beckhamom, ki mu je svetoval, naj dve ali tri sezone odigra v dresu rdečih vragov, potem pa pride k njemu v Miami.

Za nameček se je oglasil še Ramosov dober prijatelj in soigralec iz reprezentance David De Gea, češ da je prihod na Old Trafford prav zares zanj najboljša izbira. V vodstvu Manchestra Uniteda seveda niso sedeli križem rok. Trener Ole Gunnar Solskjaer je takoj stopil v akcijo, tako je na Ramosovem naslovu že konkretna ponudba  dvoletna pogodba in plača v višini 12 milijonov evrov. Ramos bo tako dobil, kar želi. Ponudbe Angležev ne misli izpustiti iz rok, zato naj bi svojo odločitev že sporočil Perezu.

Značke: sergio-ramos, real

Članki iz rubrike