psihoterapija, pogovor Svet24.si

Je novi predlog zakona o psihoterapiji za ljudi ...

callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

robert golob vlada Reporter.si

Naj Golob ne izsiljuje RTV in ne posega v njen ...

kongresni trg bobo 1 Ekipa24.si

Ponos do neba! Fantastični slovenski junaki se se...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

slovenija hrvaska 3 Ekipa24.si

Oglasil se je tudi zelo kritizirani selektor ...

nu
nu
3 03.02.2021 00:09:22

PRESENETIL FRANCOZE! Neymar RAZKRIL, kje želi nadaljevati kariero, v Parizu NORIJO

Profimedia
Brazilski superzvezdnik Neymar je eden najbolj vročih nogometašev.

Ko je Brazilec za neverjetno odškodnino 222 milijonov evrov Barcelonin dres zamenjal za Pariškega, je postavil rekord vseh rekordov. Od leta 2017 je tako najdražji nogometaš na svetu. A vse od prestopa se ni mogoče izogniti občutku, da Neymar v PSG-ju ni najsrečnejši človek na svetu.

Lani se je na glas govorilo o njegovi želji, da bi se vrnil v katalonsko prestolnico. Tudi Barca ni skrivala načrta, da bi Neymarja vrnila v svojo ekipo. No, odkar je prišlo na dan, da je Barcelona v neverjetnih denarnih težavah, je vse utihnilo. Zdaj kaže, da od vrnitve Brazilca ne bo nič.

Očitno je tudi 28-letni napadalec dojel, da je njegova prihodnost vendarle Pariz, zato je premeteno obrnil ploščo. V pogovoru za francoske medije je povsem presenetil: "Iskreno, zdaj sem srečen. Res je, zelo sem srečen v Parizu." Odmevne besede so Parižane privedle do norenja, pretresle so tudi glavno pisarno PSG-ja, kjer so se skoraj že sprijaznili, da bodo ostali brez nadarjenega Kyliana Mbappeja, ki ga krčevito snubi madridski Real.

Kot kaže, je bil preobrat v Neymarjevem razmišljanju povezan tudi z Mbappejem. To je namreč dvojec, ki lahko Parižane popelje na tako želeni evropski vrh, in tega se Brazilec še kako dobro zaveda. Po porazu v finalu lige prvakov z Bayernom želi še eno priložnost. A brez Mbappeja ne bo šlo. "Želim, da ostane tudi Kylian. Želim, da je PSG močna ekipa. Želim, da vsi ostanemo skupaj, to me osrečuje. To je najbolj pomembno."


Brazilski zvezdnik je prvič iskreno spregovoril, da bi rad ostal v PSG-ju. Če so seveda njegove besede prav zares bile iskrene. Nogomet je pač posel in Neymar, še posebej Neymar, ni nobena izjema.

Značke: neymar, psg

Članki iz rubrike