Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 16.01.2021 20:59:14

Hrvaška OBSODILA mladega nogometaša iz Kosova! Priredil je 'KORONA' ZABAVO, fotografije preplavile internet

Nogometaš zagrebškega Dinama se je znašel na udaru kritik, ker je močno kršil ukrepe za zajezitev koronavirusa.

Lirim Kastrati je v svojem domovanju organiziral privatno rojstnodnevno zabavo, na kateri je bilo več kot deset ljudi - s tem je kršil pravila o druženju v času koronavirusa. Posnetki iz zabave so preplavili družbena omrežja, saj so gostje objavili številne fotografije, ki razkrivajo, kaj se je dogajalo v Kastratijevi hiši. Prisotna je bila tudi njegova izbranka, manekenka Anđela Šimac, ki pa je po objavi številnih člankov, vse fotografije izbrisala. A prepozno, saj so fotografije že zaokrožile - tudi do vodstva Dinama, ki je objavil obvestilo za javnost.

kastrati 2


"Glede na medijske zapise in več novinarskih vprašanj o hišni zabavi igralca Dinama Lirima Kastratija sporočamo naslednje:
Lirim Kastrati danes praznuje rojstni dan, zato je sinoči v hiši, v kateri prebiva, s svojim dekletom in desetimi prijatelji priredil zabavo, ki se je končala nekaj minut po polnoči. Čeprav je prepričan, da ni storil nič slabega, in da zabava ne bo vplivala na njegovo pripravo za trening in tekme, je Kastratiju žal, če so objave na družbenih omrežjih in zapisi o dogodku v medijih klubu povzročili težave.
GNK Dinamo bo analiziral konkretno situacijo in vsa dejstva, potem bo v skladu z ugotovljenim prinesel pravo odločitev, glede na interna pravila."

Kastrati je, zanimivo, zaradi kršenja pravil oziroma nediscipline že decembra pristal na stranskem tiru v klubu. Kaznovan je bil z neigranjem na tekmi z Rijeko v gosteh. Kaj natančno je ušpičil, klub ni nikoli razkril.

Mladi nogometaš iz Kosova, ki je v Dinamo prestopil iz zagrebške Lokomotive, je sicer danes dopolnil 22 let.

Značke: dinamo, kastrati

Članki iz rubrike