bencin Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 02.01.2021 09:56:01

TO NE MORE BITI RES! ŠKANDALOZNA 11-m! VAR prinesel zmago in vrh lestvice (video)

Reuters
Veliko je govora o tem, da je sistem VAR v pomoč sodnikom. Toda tudi sodniki v 'nadzorni sobi' včasih vidijo drugače kot ...

Na novega leta dan je bila tekma angleške premier lige med Manchester Unitedom in Aston Villo. United je povedel, Villa izenačila, potem pa je v kazenskem prostoru moštva iz Birminghama padel Paul Pogba po domnevnem prekršku Douglasa Luiza in sodniki v VAR-sobi so določili, da je bil to prekršek za najstrožjo kazen. Seveda je bila to za Villo precej sporna odločitev, ki pa je potem Unitedu, po zadetku Portugalca Bruna Fernandesa z bele točke, prineslo zmago in izenačenje na vrhu lestvice z Liverpoolom. 

Mnogi po ogledu posnetka menijo,da je Pogba naredil prekršek, ko je zamahnil z roko, poleg tega pa se Luiz sploh ni dotaknil Pogbaja, ampak naj bi se Francoz spotaknil ob nogo vezista Ville. Vsekakor precej sporna odločitev sodnikov in VAR bo verjetno potreboval kar nekaj sprememb. 

In še zanimivost – v korist Liverpoola so od leta 2015, odkar je na klopi Jürgen Klopp,  piskali 47 najstrožjih kazni, Manchester United pa jih je, odkar ga od leta 2018 vodil Ole Gunnar Solskjaer, dobil že kar 42. Hm! Poglejte tudi, kako igralci Uniteda nakazujejo soigralcem, naj simulirajo prekršek za najstrožjo kazen.

Članki iz rubrike