Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.01.2021 18:05:41
Deli članek:

Objavili slike nogometaša, ki mu je PETARDA ZMALIČILA OBRAZ – poškodbe so GROZLJIVE (foto)

Prava grozljivka je dobila nove razsežnosti.

Omar Elabdellaoui, norveški reprezentant in nogometaš Galatasaraya, jo je hudo skupil med novoletnim slavjem v svoji hiši. Med pripravo na polnočni ognjemet mu je v rokah razneslo močno petardo. Ta mu je hudo poškodovala roke, še bolj pa obraz, tako da bi lahko celo oslepel. Zdravniki so sporočili, da njegovo življenje ni ogroženo, vendar pa se borijo s poškodbami, ki bi tako na rokah kot na glavi utegnile pustiti hude posledice. 

No, dodatne razsežnosti pa je drama dobila, ko je eden od turških reševalcev na družbenih omrežjih objavil fotografije, ki naj bi nastale v reševalnem vozilu. Na njih se vidi, za kako hude poškodbe obraza gre. Galatasaray je že močno obsodil dejanje neznanca, ki je fotografije spravil na splet – in očitno gre za pristne fotografije 29-letnega Norvežana. Mi jih ne bomo objavili, nekateri mediji pa so to storili kljub pozivom kluba in nogometaševe družine.

Opozarjamo vas, da je prizor grozljiv in da tako klub kot družina ogledu nasprotujeta. Če pa vseeno želite na lastno odgovornost pogledati  eno od fotografij med drugim najdete v tem članku enega od srbskih portalov.