Arian Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo ...

mark rutte Svet24.si

Izbrali so novega šefa Nata

1719350996-mm2-7994-1719350948316 Necenzurirano

Noč, ko smo postali veliki #komentar

tek upravna enota1 Reporter.si

Grozljivo poniževanje državljanov: olimpijski ...

slovenija 2 Ekipa24.si

Sijajno! Prizor zažgal splet, reakcija Slovencev ...

masterchef-finale-2024 Njena.si

Zaključek šova MasterChef: 'Naj zmaga najboljši!'

matjaz kek slovenija pm Ekipa24.si

Matjaž Kek je po uvrstitvi v osmino finala poslal...

nu
nu
4 27.12.2020 12:59:53

TEGA od Ibrahimovića NISMO VAJENI: Ne, nisem najboljši, ON je NAJBOLJŠI VSEH ČASOV, jaz sem drugi!

Zlatan Ibrahimović je zelo samozavesten in takšne so tudi njegove izjave.

Toda z zadnjo je precej presenetil. Tega od njega preprosto nismo vajeni, ampak tokrat je priznal, da je 'šele' drugi najboljši nogometaš vseh časov. Eden je torej boljši od njega. Kdo?


Čeprav je osvojil kopico lovorik, nikoli ni osvojil lige prvakov niti nagrade za najboljšega nogometaša na svetu. "Nikoli ne bi zamenjal dvanajstih nagrad za najboljšega švedskega nogometaša za eno zlato žogo. Te zame pomenijo kontinuiteto. Mnogi so osvojili nagrado, nato pa izginili, jaz pa sem na vrhu že 25 let," je svoje razmišljanje predstavil napadalec Milana, s katerim kraljuje na vrhu lestvice serie A.

Trenutno je sicer poškodovan, toda ko je govoril o tem, katera bi bila njegova idealna enajsterica, je priznal, da je šele drugi najboljši nogometaš vseh časov. Pred sebe je postavil Diega Maradono! "Nedved me je 'prisilil', da delam še več. Ko sem ga videl, sem dojel, da vse, kar počnem, preprosto ni dovolj. On je resnično 'mašina', delal je pred, med in po treningu. Pravi norec. Tu sta še Vieira in Xavi, ta Barcelonina zasedba je bila izjemna. V postavi bi bil tudi Cafu, naprej pa ni prav nobenih dvomov. Zidane, Ronaldo fenomeno in Maradona. On je najboljši vseh časov. Da, boljši je tudi od mene," je zaključil Zlatan.

Članki iz rubrike