Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

rb
rb
3 27.12.2020 10:58:56

Ob teh besedah JANA OBLAKA o SLOVENIJI je nemogoče ostati RAVNODUŠEN; Ko sem to videl, se je v MENI PREBUDILO, da bi tudi jaz ...

Jurij Kodrun
Zvezdnik madridskega Atletica nadvse motiviran pričakuje nov kvalifikacijski cikel.

Z novim letom bo slovenska reprezentanta začela tudi nov kvalifikacijski cikel, Matjaž Kek in njegovi izbranci se bodo marca podali v boj za uvrstitev na svetovno prvenstvu v Katarju.

"Verjamem, da se bo ekipa sestavila, da bomo igralci stopili skupaj in naredili zasedbo, ki je potrebna – sploh za tako majhno državo, kot je Slovenija , da se uvrsti na veliko tekmovanje. Imamo določene kvalitete, ampak če ekipa ne bo na prvem mestu, če vsak igralec ne bo pripravljen odigrati ene minute in bo s tem zadovoljen, ali pa 90 minut, nam ne bo uspelo. Mislim, da je najbolj pomembno, da se vsi skupaj združimo in da se zavedamo tega, kaj lahko prinesemo, kaj lahko naredimo. Upam in verjamem, da nam bo v naslednjem ciklu to uspelo," je v dokumentarnem filmu o 100 letih NZS, ki je v sobotnem večeru doživel premiero na nacionalni televiziji, med drugim povedal Jan Oblak.

Zvezdnik Atletica se je ozrl tudi na neverjetne prizore slavja na sončni strani Alp, ko se je reprezentanca uvrstila na evropsko ali svetovno prvenstvo, in poudaril: "Od takrat, ko sem videl vse to in kako ljudje podoživljajo uspehe, se je v meni prebudilo, da bi enkrat jaz uspel to na igrišču prinesti tej državi. Upam, želim si in verjamem, da mi bo uspelo."

Članki iz rubrike