Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 28.11.2020 19:59:16

ZAPRTI ALI CELO UBITI? Internet gori zaradi grobarjev, ki so se fotografirali z mrtvim Maradono (video)

Smrt legendarnega Diega Maradone je vse od srede tema številka ena v svetu športa.

Smrt legendarnega Diega Maradone je vse od srede tema številka ena v svetu športa. Najprej se je pisalo o liku in delu legendarnega nogometaša, potem se je pozornost preusmerila na pogreb in številne poklone, ki jih je bil ob uri slovesa po vsej zemeljski obli deležen Maradona.

Veliko prahu je pri tem dvignila trojica, ki se je v pogrebnem zavodu fotografirala s truplom legendarnega nogometaša. Hitro se je razvedelo, da je enemu izmed trojice, ki je naredila selfi pred odprto krsto, ime Diego Molina. Slednji naj bi že izgubil službo, prejemal pa naj bi tudi grožnje s smrtjo in grožnje z odvzemom državljanstva.


Še bolj šokantne in skrb vzbujajoče so bile informacije, ki so po svetovnem spletu zakrožile v soboto. Najbolj zagrizeni privrženci Boce Juniors naj bi ujeli in ubili enega izmed grobarjev, ki so oskrunili smrt Maradone. Na spletu se je pojavil celo video, v katerem se lahko vidi, kako je policija našla golo moško truplo v kontejnerju.

Šlo naj bi prav za Molino, toda informacija je bila kasneje demantirana. Vsi trije oskrunitelji naj bi bili v policijskem priporu. Čaka jih denarna kazen, kar pa bo bržkone še najmanjša neprijetnost. Težko se bodo še kdaj v miru prikazali na argentinskih ulicah.

Značke: diego-maradona, smrt

Članki iz rubrike