Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 29.11.2020 06:53:20

RAZKRITA PIKANTNA SKRIVNOST! Maradona in Wanda ter njuna DIVJA NOČ ... Tu so vse podrobnosti!

Profimedia
Potem ko je pred dnevi za vedno odšel Diego Armando Maradona, na dan prihajajo številne podrobnosti iz njegovega življenja.

Da je legendarni Argentinec življenje zajemal z veliko žlico, je jasno vsakomur. Kot tudi to, da so ga vedno obkrožala prelestna dekleta. Okoli njega je bilo vselej zabavno. 


Diego je imel poseben odnos z argentinskim nogometašem Maurom Icardijem. Napadalec PSG je bil zanj 'mrtev', saj je izdal Maxija Lopeza in mu ukradel ženo  Wando Nara. "Icardi zame ne obstaja. Lahko je kapetan vesolja, ampak po tem, kar se je zgodilo, imam raje Maxija," je nekoč razlagal Maradona in nadaljeval: "Hranil ga je, spustil ga je v svojo hišo, potem pa mu je naredil tole. Ne ne. Tisti, ki nimajo morale, so zame mrtvi. On je izdajalec. Izdajal se je za prijatelja, na koncu pa mu je ukradel ženo. V mojih časih bi tistega, ki bi le pogledal prijateljevo ženo, hudo pretepli."

No, pred dvema letoma je teve zvezda Mirtha Legrand razkrila, da je dvanajst let pred tem ravno Maradona z Wando v enem od hotelov v bližini Buenos Airesa preživel divjo noč. Tisto noč je bila v istem hotelu, celo v sosednji sobi. Zjutraj je k njej prišla Wanda. "Vprašala me je, zakaj je ne povabim v svojo oddajo. Rekla sem ji: 'Si bila to noč z Maradono? Zaradi vaju celo noč nisem mogla spati.' Bila sem v sosednji sobi in zaradi hrupa nisem zatisnila očesa. Vse pohištvo se je treslo. Bila sem priča njunemu divjemu seksu," je povedala teve voditeljica.

Članki iz rubrike