boštjan-močnik 2 Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko...

pgd-križe, pgd-tržič, požar-sebenje Svet24.si

Foto: Zagorela hiša v občini Tržič

1715253201-dsc9430-01-1715253168875 Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

Nizozemska Revija Stop

Nizozemska izključena iz finala Evrovizije 2024

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
0 01.09.2020 11:39:03

Kdo bo sploh še ostal BARCELONI?! Še en veliki zvezdnik na izhodnih vratih, in ne le to, Barca lahko ostane brez EVRA zanj!

Profimedia
Barcelona razprodaja svojo ekipo.

Vodilnim možem pri Barceloni v teh dneh res ni lahko. V prvi vrsti zaradi Lionela Messija, ki želi na vsak način zapustiti klub in ki ga, kot trenutno kaže, tudi bo. Jasno pa je tudi, da se obeta kar nekaj sprememb igralskega kadra. Praktično odločeno je že, da Ronald Koeman ne računa več na Luisa Suareza, kot kaže pa tudi ne na Artura Vidala. 

Oziroma bolje rečeno: Vidal želi ob trenutnem dogajanju v klubu zapustiti katalonskega velikana, že pred dnevi je udaril po klubu, da ima zgolj 13 profesionalcev v ekipi, vse ostalo pa so mladinci. Že ob tej izjavi je postalo jasno, da je tudi na tej relacijo 'počilo'. Še več: današnja izdaja Gazzette dello Sport poroča, da je Vidal že dogovorjen za prestop k Interju, kjer je velika želja Antonia Conteja.

Inter je pripravljen Vidalu ponuditi plačo, ki jo je imel tudi pri Barceloni, toda v primeru če bi lahko katalonskega velikana zapustil brez odškodnine. Barcelona si seveda želi še nekaj zaslužiti, toda Italijani poročajo, da ni izključeno, da bi šel Vidal zastonj, tudi v luči ohranjanja dobrih odnosov z Interjem. Ni namreč nobena skrivnost, da si Barcelona močno želi Lautara Martineza ...

Članki iz rubrike