Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.09.2020 08:47:36
Deli članek:

Na ŠTAJERSKEM je dokončno POČILO!! Odšla tudi LEGENDA! Razlog pa kar – TRENER!!

Grega Wernig

Nove odmevne spremembe v Celju.

Kaj se dogaja v Celju?! Najprej je prvaka Slovenije zapustil športni direktor Branko Veršič, zdaj so se v mestu ob Savinji zgodili novi tektonski premiki. Kot poroča časnik Ekipa SN, se je od celjskega kluba poslovil tudi nekdanji kapetan slovenske reprezentance Robert Koren. Koren, ki je kot nogometaš igral za Celje, nato pa dolgo časa preživel v Angliji, je pri grofih opravljal vlogo povezovalnega člena med nogometno šolo in člansko ekipo, toda zdaj te funkcije ne bo več opravljal. Ob tem pa je zanimivo naslednje  Koren naj bi odšel kar zaradi trenerja Dušana Kosića, s katerim menda nista več gledala v isto smer!

"V preteklih mesecih smo se lahko prepričali, da je bil Koren močno vpet v delo prvega moštva. Navsezadnje je kot uradni predstavnik kluba sedel tudi na klopi in gotovo so k naslovu prvaka pripomogle tudi njegove izkušnje. Vsaj navzven se je zdelo, da z Dušanom Kosićem vzorno sodelujeta, toda 39-letni Korošec naj bi kot razlog za umik navedel vse večje težave v komunikaciji s trenerjem oziroma nestrinjanje z nekaterimi njegovimi pogledi in odločitvami. Prihodnji dnevi bodo prav gotovo še nadvse zanimivi ..." so zapisali v tiskani izdaji časnika Ekipa SN, ki je na voljo tudi na spletni strani Trafika24.si!

Medtem so v Celju na svoji uradni spletni strani že potrdili tako slovo Veršiča kot tudi to, da Koren ne bo več opravljal svoje funkcije.

Jurij Kodrun