profimedia-0808999589 Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

STA
STA
0 12.07.2020 09:06:48

Oblakov Atletico do zmage z igralcem manj

Profimedia
Nogometaši madridskega Atletica, pri katerem je eden ključnih igralcev slovenski reprezentant Jan Oblak, so v 36. krogu španskega prvenstva na svojem stadionu Wanda Metropolitano z 1:0 premagali Betis, čeprav so tekmo končali z igralcem manj.

V 57. minuti je namreč domači igralec Mario Hermoso prejel rdeči karton, a so gostitelji z zadetkom Diega Coste v 76. minuti vseeno prišli do polnega izplena točk. Pred tem so sodniki po pregledu videoposnetka (VAR) razveljavili dva zadetka atletov v 22. in 36. minuti.

Atletico se je z zmago spet odlepil na tretjem mestu lestvice la lige in ima tri točke več od zdaj četrtouvrščene Seville, ki pa ima tekmo manj.



V ospredju sta Real Madrid in Barcelona, ki je včeraj z 1:0 premagala Valladolid in se dva kroga pred koncem prvenstva kraljevemu klubu približala na 1.

Zvezdnik blaugrane Lionel Messi je z novo podajo postal komaj drugi nogometaš v tem tisočletju, ki je v eni sezoni zabil najmanj 20 golov in ob tem prispeval še 20 asistenc. Prvi, ki mu je to uspelo, je bil Francoz Thierry Henry v dresu Arsenala v sezoni 2002/03.

Značke: nogomet, španija

Članki iz rubrike