ženska Dobra karma

Hišna številka: povej mi svoj naslov in povem ...

potrč marko Svet24.si

VIDEO: Marko Potrč o nesmiselnih ukrepih: Nimamo ...

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Kdo bolj ogroža svobodo govora v ...

francija, šola, koronavirus Svet24.si

Telefoni pregorevajo: ogorčeni klici učiteljev, ...

20200714-01015459 Necenzurirano

Prej lobirala v poslih z maskami, zdaj jih bo ...

netflix, dokumentarec, social-dilemma Odkrito.si

Sobe z odmevom - Zakaj so družabna omrežja ...

Modne kombinacije za šolarje Najstnica.si

Tri modne kombinacije za šolarje

nu
nu
0 11.07.2020 19:09:29

Trener Olimpije UKAZAL, KAKO BODO SPREMLJALI tekmo Maribor - Celje: KO BOMO PRIŠLI ...

alesfevzer.com
Olimpija se v nedeljo zvečer že lahko povsem približa naslovu prvaka.

Ob 20.30 bo v Stožicah gostila Aluminij, medtem ko se bo 15 minut prej začel obračun Maribora in Celja v Ljudskem vrtu. Naj spomnimo, Olimpija ima štiri točke prednosti pred Celjem in sedem pred Mariborom, tako da bo tokrat verjetno celo navijala za vijoličaste - čeprav trener Dino Skender poudarja, da morajo zeleno-beli razmišljati le sami o sebi. "Seveda vemo, v kakšnem položaju smo, toda osredotočeni moramo biti zgolj in samo na svojo nalogo," je dejal. 

Celo do te mere, da bo ekipa z njim v red za razplet dogajanja v Mariboru izvedela šele, ko bo konec tekme v Ljubljani. Še več ... "Nočem razmišljati o tem, pač pa le o naši tekmi z Aluminijem. Ko bomo po koncu obračuna prišli v garderobo, nam bo že nekdo povedal, kaj se je zgodilo v Mariboru. Do takrat bomo osredotočeni le nase. To je edina pot, po kateri moramo hoditi tako nogometaši kot tudi mi, trenerji," se je odločil in ukazal Skender. 

Če bi bile razmere normalne in bi bili na stadionu gledalci, bi bil ta načrt zelo težko uresničljiv, kajti prej ali slej bi informacije o dogajanju v Mariboru prihajale s tribun. Tako pa je prav mogoče, da bo o poteku tekme v Ljudskem vrtu obveščena le peščica novinarjev in gostov na VIP tribuni. In če bodo tudi slednji sledili Skenderjevim navodilom, bo Olimpija morda res šele v garderobi izvedela, kako blizuje naslovu. No, ali pa vsaj po zadnjem sodniškem žvižgu na igrišču.  

Članki iz rubrike