Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 11.07.2020 19:09:29

Trener Olimpije UKAZAL, KAKO BODO SPREMLJALI tekmo Maribor - Celje: KO BOMO PRIŠLI ...

alesfevzer.com
Olimpija se v nedeljo zvečer že lahko povsem približa naslovu prvaka.

Ob 20.30 bo v Stožicah gostila Aluminij, medtem ko se bo 15 minut prej začel obračun Maribora in Celja v Ljudskem vrtu. Naj spomnimo, Olimpija ima štiri točke prednosti pred Celjem in sedem pred Mariborom, tako da bo tokrat verjetno celo navijala za vijoličaste - čeprav trener Dino Skender poudarja, da morajo zeleno-beli razmišljati le sami o sebi. "Seveda vemo, v kakšnem položaju smo, toda osredotočeni moramo biti zgolj in samo na svojo nalogo," je dejal. 

Celo do te mere, da bo ekipa z njim v red za razplet dogajanja v Mariboru izvedela šele, ko bo konec tekme v Ljubljani. Še več ... "Nočem razmišljati o tem, pač pa le o naši tekmi z Aluminijem. Ko bomo po koncu obračuna prišli v garderobo, nam bo že nekdo povedal, kaj se je zgodilo v Mariboru. Do takrat bomo osredotočeni le nase. To je edina pot, po kateri moramo hoditi tako nogometaši kot tudi mi, trenerji," se je odločil in ukazal Skender. 

Če bi bile razmere normalne in bi bili na stadionu gledalci, bi bil ta načrt zelo težko uresničljiv, kajti prej ali slej bi informacije o dogajanju v Mariboru prihajale s tribun. Tako pa je prav mogoče, da bo o poteku tekme v Ljudskem vrtu obveščena le peščica novinarjev in gostov na VIP tribuni. In če bodo tudi slednji sledili Skenderjevim navodilom, bo Olimpija morda res šele v garderobi izvedela, kako blizuje naslovu. No, ali pa vsaj po zadnjem sodniškem žvižgu na igrišču.  

Članki iz rubrike