profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 11.07.2020 21:08:31

DRAMA! Real se je ŽE VIDEL Z NASLOVOM - noro, kako je Barco REŠIL TER STEGEN! (video)

Profimedia
Barcelona je z 1:0 premagala Valladolid in spet vsaj začasno zaostaja za Realom za 1 točko.

Barcelona je takoj na začetku povedla 1:0 z zadetkom Artura Vidala po ž neverjetni, rekordni 20. asistenci Lionela Messija v letošnjem španskem prvenstvu. Že nekaj minut pozneje bi moralo biti vsega praktično konec, a je Antoine Griezmann zgrešil nemogoče. In kar slutiti je bilo mogoče, da bo v nadaljevanju izjemno nevaren tudi Valladolid. In je bil res. Zelo nevaren, pravzaprav. Večino drugega polčasa je bil boljši nasprotnik in je resno grozil, da bo v 35. krogu praktično končal špansko prvenstvo. In bi tudi ga, če ne bi bilo norega Barcinega čuvaja mreže.  

Bila je 61. minuta, ko je Valladolid že misli, da je izenačil. Do strela z glavo je prišel Enes Ünal, in čeprav žoge ni najbolje zadel, je ravno to strel naredilo navidez neubranljiv. Žoga je letela v daljši kot, zdelo se je, da je nemogoče, da bi jo vratar dosegel. No, morda vratar, ni pa to veljalo za Mar-Andrea ter Stegna. Najboljši čuvaj mreže na svetu je skočil kot panter, se v zraku postavil povsem vodoravno in žogo čudežno odbil. Vallodild je bil v naletu, Barca bi se po tem udarcu težko pobrala, ter Stegen jo je več kot rešil. 

In rešil je njene vsaj približne možnosti, da bi vendarle spreobrnila stanje na lestvici in osvojila nov naslov španske prvakinje. Pri čemer, to je treba dodati, je ter Stegen vse prej kot enostavno obrambo dodal še v 92. minuti. A vendar ni bila tako nora kot tista odločilna pol ure prej. 

To noro, odločilno, lahko vidite spodaj. Kdo ve, od kod se je vzel ta posnetek, a za zdaj je precej bolje kot nič. 

Članki iz rubrike