požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

zaprti-menedžerji Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Del ekipe iz zakulisja kar preveč ...

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

STA
STA
0 09.07.2020 07:14:00

Zadnji žebelj v krsto! BARCELONA je poskrbela za NAJHUJŠI udarec velikemu TEKMECU, navijači so v SOLZAH! (video)

Profimedia
Nogometaši Barcelone tudi tri kroge pred koncem ostajajo v boju za naslov prvaka v Španiji.

Na zadnji sredini tekmi so v mestnem derbiju z 1:0 (0:0) ugnali Espanyol in se vodilnemu Realu vnovič približali na točko zaostanka. Espanyol se po porazu seli v drugo ligo, prvič po letu 1994. Tekmo je z golom v 56. minuti odločil Luis Suarez, ki je v gol pospravil odbito žogo. Pred tem sta obe ekipi v kratkem času ostali brez enega nogometaša na zelenici. Najprej je moral v domači vrsti z igrišča v 50. minuti mladi Ansu Fati, ki je v igro vstopil le štiri minute prej, tri minute kasneje je na drugi strani rdeči karton prejel Lozano.

Že pred tem je v sredo Getafe doma klonil proti Villarrealu z 1:3 (0:0) v pomembnem boju za evropska tekmovanja. V dvoboju ekip, ki sta ta čas na mestih, ki vodita v evropsko ligo, je za domači Getafe izenačil Hugo Duro (80.). Pred tem je iz enajstmetrovke goste v vodstvo povedel Santi Cazorla (66.), ki je bil z bele pike uspešen še v 86. minuti, za zmago Villarreala je piko na i v sodnikovem dodatku postavil Ruben Pena.


Villarreal je s 57 točkami tako na lestvici ostal peti in je povečal prej minimalno vodstvo pred šestim Getafejem na štiri točke. Pred njima je četrta Sevilla, ki ima pri 60 točkah tekmo manj, odigrala jo bo danes ob 22. uri v Bilbau priti Athleticu.

Real Betis je proti Osasuni že po dobri polovici prvega polčasa vodil z 2:0, ko sta bila uspešna Guido Rodriguez (4.) in Alfonso Pedraza (25.); 3:0 pa je bil končni izid, ko je v izdihljajih tekme zadel še Carles Alena.

Že danes bo novo zmago lovil vodilni madridski Real, ki ga doma čaka obračun z Alavesom.

Značke: nogomet, španija

Članki iz rubrike