franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 02.07.2020 11:34:48

Guardiola pred POMEMBNO PRELOMNICO: Tako NE GRE VEČ, odločil sem se ZAMENJATI ...

Reuters
Liverpool je po tridesetih letih osvojil naslov angleškega prvaka in razveselil svoje navijače.

Vsi tekmeci redsev pa so ostali močno razočarani, sploh zaradi velikega zaostanka za četo Jürgena Kloppa. Trener Manchester Cityja Pep Guardiola posledično že nekaj časa išče rešitve, da bi v naslednji sezoni spet napadel vrh lestvice. "Nekatere igralce moramo zamenjati. To ni katastrofa, ampak del nogometa, saj do tega pride zaradi starosti nogometašev in drugih okoliščin," je dejal Guardiola.


Sinjemodre bodo zapustili Leroy Sane, David Silva in Claudio Bravo, še vedno ni jasno, kaj bo s Sergiom Agüerom in Fernandinhom, ki jima pogodba poteče naslednje poletje. Katalonec, ki je s Cityjem v štirih letih osvojil osem lovorik, je že povedal, da ne bo iskal zamenjave za Saneja, bo pa njegova tarča osrednji branilec, ki ga išče od slovesa Vincenta Kompanyja. Bojda naj bi bil prvi izbor Kalidou Koulibaly, za katerega pa Napoli zahteva kar 100 milijonov evrov odškodnine. Zato pa še ni znano, kdo bo zamenjal legendarnega Davida Silvo, ki mu poteče pogodba, in je bil zadnjih deset let eden glavnih Cityjevih adutov.

"Nikakor nam ne manjka kakovostnih nogometašev, zato pa moramo najti zamenjave za Kompanyja in Silvo, medtem ko imata Fernandinho in Agüero še eno leto do konca pogodbe, vendar ne vemo, ali jo bosta podaljšala," je še pristavil Guardiola.

Članki iz rubrike