Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Dejan Mitrović
Dejan Mitrović
2 02.07.2020 07:19:27

ODHOD iz Ljudskega vrta! Prišel kot velika okrepitev, zdaj se poslavlja od MARIBORA in krepi RIVALA!

Grega Wernig
Na relaciji Maribor – Koper je bilo v zadnjih dneh vroče.

Novopečena prvoligaška rivala sta se udarila v boju za podpis slovenskega reprezentančnega vezista Domna Črnigoja. Boja (vsaj za zdaj) ni dobil nihče. A čeprav bosta v naslednji sezoni velika rivala – vsaj tako pravijo Primorci – , to ne pomeni, da kluba ne bosta sodelovala. Prav nasprotno. Na pomolu je namreč prestop iz štajerske prestolnice na Primorsko.

Zdi se, kot da se je Oliver Bogatinov sprijaznil z dejstvom, da Črnigoja ne bo pod Kalvarijo, in je že ukrepal tako, da je v klub pripeljal Jana Repasa, četudi športni direktor vijoličastih zagotovo ne bi imel nič proti, če bi v naslednji sezoni za njegovo moštvo igrala tako Repas kot Črnigoj. Tudi Koprčani so se začeli počasi obračati k drugim prestopnim tarčam. Eden izmed položajev, na katerem so Primorci najtanjši, je položaj osrednjega napadalca. Pravzaprav v tem trenutku kanarčki na položaju, ki je nekako najpomembnejši za doseganje zadetkov, nimajo nikogar. In ravno zato so se na Bonifiki odločili, da je njihova prioriteta iskanje nove moči v konici napada. Nekaj časa so iskali, svojo prestopno tarčo pa našli – v Ljudskem vrtu!

nardin mulahusejnovic
Grega Wernig

Primorcem je v oči padel mladi reprezentant Bosne in Hercegovine Nardin Mulahusejnović, ki je bil vse od prihoda v vijoličasto gnezdo bolj ali manj zapostavljen. Mnogi so prepričani, da po krivici, kajti robustni 22-letni napadalec, ki v višino meri kar 190 centimetrov, je na pravzaprav vsaki tekmi, na kateri je dobil priložnost, pokazal, da se v njem skriva potencial. Verjetno celo potencial za pomembnega člena začetne enajsterice Maribora. A konkurenca v Ljudskem vrtu je bila prevelika, obenem Mulahusejnoviću ni šlo na roke niti dejstvo, da zaseda status tujca, tako da je v zadnjih dveh letih bolj ali manj stagniral.

CELOTEN ČLANEK Z VSEMI PODROBNOSTMI SI LAHKO PREBERETE V ČETRTKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike