vesolje Dobra karma

Kozmične povezave: vsak planet ima v vsakem ...

kondomi Svet24.si

Zbirali so stare kondome, jih prevreli in ponovno ...

IMG_1361 Reporter.si

Kdo komu daje inštrukcije? Miro Petek in Bojan ...

bencin, gorivo, bencinski servis Svet24.si

Vlada uvedla liberalizacijo cen goriv

andrej-vizjak Necenzurirano

Vizjak in Južna prijatelja tudi v denarju ...

presaditev organov Odkrito.si

Darovanje organov je "dejanje srca"

Josip Drabik Njena.si

Ljubezen po domače: Tudi Josip ni neznanec malih ...

nu
nu
6 02.07.2020 10:27:51

Nekdanji trener Maribora Darko MILANIČ je šokiral s svojo izjavo: Olimpija je NEZASLUŽENO dobila derbi! Povsem logično je ...

alesfevzer.com
Darko Milanič je komentiral razplet zadnjega večnega derbija.

Olimpija in Maribor sta se konec minulega tedna pomerila na zadnjem večnem derbiju letošnje sezone, v Stožicah je po golu Anteja Vukušića z 1:o slavila domača ekipa, Ljubljančani pa imajo pod taktirko novega trenerja Dina Skenderja spet prednost štirih točk. 

Derbi si je pred televizijskim sprejemnikom ogledal tudi nekdanji trener vijoličatih Darko Milanič, ki ga je v tej vlogi nasledil Sergej Jakirović. Primorec meni, da je Olimpija ta derbi nezasluženo dobila. "Popolnoma logično je, da to vsak čuti in doživlja po svoje," je povedal v izjavi za Planet TV in nadaljeval: "Videlo se je, da so dvoboji čvrsti, da so si oboji želeli zmage. Videl sem derbi, v katerem je Maribor naredil ogromno v napadu, da bi tekmo dobil in da je Olimpija veliko naredila v obrambi, da bi tekmo dobila. V zadnjem času se ni dogajalo, da bi se Olimpija doma postavila tako, kot se je. Ne glede na to prednost, ki jo ima Olimpija, še ni nič končano." 

Članki iz rubrike