pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
3 02.07.2020 10:57:32

VELIKE TEŽAVE v Barceloni: Stvari so ŠLE PREDALEČ, sklican je krizni sestanek!

Reuters
Dvoboj Barcelone in Atletica, ki se je končal z delitvijo plena, je prinesel še več težav v tabor katalonskega velikana.

Za te je poskrbel kar trener Quique Setien, ki je na stranski tir postavil Antoina Griezmanna. Od zadnjih petih tekem je francoski napadalec samo eno odigral v celoti, trikrat je v igro prišel s klopi, proti Atleticu šele v 90. minuti. To igralcu, za katerega je klub plačal 120 milijonov evrov odškodnine, seveda nikakor ni všeč, in kot vse kaže je to klubskim veljakom dal jasno vedeti.

Griezmannova sestra, ki je tudi njegova zastopnica, je že sklicala sestanek z upravo kluba, na katerem bo potrebno razjasniti marsikaj. Predvsem pa to, kaj se sploh dogaja in zakaj je Antoine obtičal na stranskem tiru.



Po nekaterih informacijah, ki prihajajo iz Španije, naj bi ga klub želel uporabiti za to, da bi v svoje vrste pripeljal Lautara Martineza. Govori se o možnosti menjave igralcev na relaciji Barcelona-Inter. Vseeno pa naj Griezmann niti slišati noče o tem, da bi zapustil Camp Nou.

Na drugi strani pa Quique Setien ne misli, da je storil karkoli narobe, saj je po tekmi rekel, da se bo z igralcem pogovoril, morebitno opravičilo pa je kategorično zavrnil.

Značke: barcelona, kriza, sestanek

Članki iz rubrike