stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

STA
STA
0 27.06.2020 19:12:11

Barca je REALU na poti do NASLOVA na stežaj odprla vrata! Ampak, KAKO? No, ...

Profimedia
Nogometni velikan Barcelona se je na gostovanju v Vigu s Celto razšel z neodločenim izidom 2:2.

S tem so Katalonci sicer prevzeli vodstvo na lestvici španskega prvenstva, a Realu iz Madrida ponudili možnost, da z nedeljsko zmago proti Espanyolu pride do dveh točk prednosti šest krogov pred koncem.

Barcelono je v prvem polčasu v 20. minuti po premetenem prostem strelu Lionela Messija v vodstvo popeljal Luis Suarez, kar je bil tudi izid prvega dela igre.

Toda že v prvih petih minutah drugega polčasa je Celta prišla do izenačenja, ko je po zmedi v obrambni liniji Kataloncev zadel Fedor Smolov. Barcelono je v vodstvo znova popeljal Suarez, ki do današnjega dne še nikoli ni zadel na Balaidosu, stadionu v Vigu.

Ko je že vse kazalo na zmago Kataloncev, je iz prostega strela po slabo postavljenem živem zidu zadel Iago Aspas za končnih 2:2. Barcelona je na Balaidosu nazadnje slavila 5. aprila 2015.

Na lestvici španskega prvenstva imajo Lionel Messi in soigralci zdaj 69 točk, Real s tekmo manj zaostaja za točko. Tretji Atletico (55 točk) Jana Oblaka bo danes pozno zvečer gostil moštvo Alavesa.

V prvi tekmi današnjega dne je Athletic Bilbao na domačem stadionu ugnal Mallorco s 3:1 in se povzpel na deveto mesto prvenstvene lestvice. Že v petek pa se je Sevilla v uvodu v 32. krog na domačem igrišču z Valladolidom razšla z izidom 1:1.

Članki iz rubrike