Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.06.2020 13:06:44
Deli članek:

RAZPRODAJA v Liverpoolu. Klopp se že poleti ŽELI ZNEBITI kopice ZVEZDNIKOV!

Profimedia

Po nepričakovano zgodnjem izpadu iz lige prvakov se Jürgen Klopp že nekaj časa ubada s tem, kako bi Liverpool naredil še močnejši.

Seveda je nemški strokovnjak že razdelal načrt, s katerim se bo lotil naslednjega prestopnega roka. Toda še preden bo na Anfield prišel kakšen nov obraz, bo Klopp poskušal dobro unovčiti nekaj svojih zdajšnjih zvezdnikov.

Iz Anglije celo prihajajo informacije, da se je na seznamu za prodajo znašlo kar šest nogometašev. Medtem ko v Liverpoolu še čakajo na nadaljevanje sezone, v kateri bodo po vsej verjetnosti po 30 letih končno dvignili pokal za najboljše moštvo premier lige, je jasno, da se bodo od Anfielda poslovili Xherdan Shaqiri, Divock Origi, Dejan Lovren, Harry Wilson, Marko Grujić in Adam Lallana (poteče mu pogodba). Bojda naj bi bil pred izhodnimi vrati tudi Naby Keita, ki si po 60 milijonov evrov 'težkem' prihodu iz Leipziga nikakor ni uspel izboriti stalnega mesta v začetni postavi.

Klopp zaradi tega ni prav nič navdušen in počasi izgublja potrpljenje. Nekako naj bi razmišljal o tem, da fantu ponudi še eno priložnost, hkrati pa vseeno išče okrepitve za zvezno vrsto.