Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.06.2020 12:36:26
Deli članek:

NORO RAZKRITJE! Oglasil se je nekdanji nogometaš, češ da je biološki oče izjemnega talenta Marcusa Rashforda

Profimedia

V britanskih medijih je močno završalo.

Zgodba o domnevnem očetu zvezdnika Manchestra Uniteda Marcusa Rashforda je hitro zaokrožila. Nekdanji nogometaš iz Gane namreč trdi, da je biološki oče enega najbolj nadarjenih otoških nogometašev. Z njegovo mamo naj bi bil namreč pred 22 leti v ljubezenskem odnosu.

"Marcus Rashford je moj sin in on to ve, čeprav se zdaj nisva videla že nekaj let," je za radijsko postajo Starr FM povedal 65-letni Michael Boye Marquaye. "Na začetku je bil jezen, saj je mislil, da sem ga zapustil, ampak ni bilo tako ... Zdaj mnogi prihajajo do mene z željo po kakšni novi zgodbi, vendar jaz nisem človek, ki bi iskal pot do lahkega zaslužka. Nimam pretirane želje po pozornosti."

Marquaye je še povedal, da je želel le razjasniti in javnosti povedati, da so Marcusove korenine v Gani in to naj bi bilo dejstvo.

Dvaindvajsetletni Rashford se po teh trditvah njegovega domnevnega očeta ni odzval. Mladi nogometaš, s 64 milijoni evrov za Paulom Pogbajem drugi najbolj vreden član Manchestra Uniteda, je sicer rojen v Wythenshawu, na južnih obronkih Manchestra, uradno pa sta kot njegova starša v dokumentih zapisana Joseph in Melania Rashford, on po rodu iz Jamajke, ona pa s poreklom iz karibskega otočja Saint Kitts and Nevis (Sveti Krištof in Nevis).