nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

rb
rb
1 14.06.2020 11:45:05

MOJSTROVINA Bobičanca, potem pa … Je bil Tabor v Fazaneriji OŠKODOVAN? Tukaj je odgovor! (video)

Aleš Cipot
Fazanerija je bila prizorišče dramatičnega dvoboja.

Mura je prvič v tej sezoni povezala tri zaporedne zmage, v poznem sobotnem večeru so v Fazaneriji položili orožje nogometaši Tabora. Po prvem polčasu so gostitelji vodili z 2:0 in zdelo se je, da imajo vse pod nadzorom, toda v uvodnih minutah nadaljevanja so povsem popustili, kar so Kraševci znali kaznovati in v razmiku 180 sekund dosegli dva gola.

Toda črno-beli so se vendarle izvlekli, v 76. minuti je Luka Bobičanec poskrbel za še eno mojstrovino in najlepši trenutek dvoboja, z levico je s 25 metrov sijajno zadel desni zgornji kot Davida Šugića.

Nato je nekaj obetavnih situacij za povišanje vodstva ostalo neizkoriščenih, v 86. minuti pa se je tudi mreža Matka Obradovića zatresla še tretjič. Mario Babić je z desne strani podal v kazenski prostor, Karolis Laukžemis je z glavo žogo podaljšal, ob drugi vratnici pa jo je v mrežo potisnil Dino Stančič. A veselje Kraševcev je bilo kratkotrajno, po precejšnjem zamiku je stranski sodnik Alen Salkić označil nedovoljen položaj strelca. Gostje so kakopak protestirali, toda posnetek razkriva, da je delivec pravice ravnal prav. Ko je dobil potrditev, da je litovski napadalec preusmeril žogo, se je odzval z dvigom zastavice, v tem trenutku je bil namreč Dino Stančič najbližje soboškim vratom ...

tabor

Članki iz rubrike