Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.06.2020 12:20:49
Deli članek:

NORA odločitev: Ibrahimović bo ZAPUSTIL Milan in OKREPIL klub, ki mu je povzročil ŽE TOLIKO GORJA!

Po koncu sezone bo Zlatan Ibrahimović skoraj zagotovo zapustil Milan.

Šved nikakor ni zadovoljen pri rdeče-črnih, kar je tudi jasno povedal, saj je na sestanku igralcev z direktorjem Gazidisom dejal, da to ni Milan, kakršnega se spominja. Predvsem je bil razočaran nad tem, da klub nima jasnega načrta za razvoj, niti nima jasno postavljenega cilja. Nekateri igralci se z njim niso strinjali, zato je njegova zgodba na San Siru praktično končana. Težko je verjeti, da ga bodo odgovorni po tem izpadu še želeli imeti v slačilnici, tako da bo poleti po izteku pogodbe skupna zgodba končana.

No, takšno razmišljanje pa potrjuje tudi poročanje kultne Gazzette dello Sportl, pri kateri so prepričani, da poznajo Švedov načrt za prihodnost. Ibrahimović naj bi se dokončno vrnil v domovino, kjer bo po vsej verjetnosti igral za Hammarby, katerega delni lastnik je. Ker se je odločil za sodelovanje z velikim tekmecem, ga sovražijo v njegovem Malmöju, kjer so navijači med drugim oskrunili Ibrahimovićev kip in tudi sicer zvezdnika ves čas napadajo zaradi 'izdaje'.

Pri Milanu pa si kot zamenjavo za Ibrahimovića želijo pripeljati Luko Jovića, ki po vseh peripetijah v madridskem Realu nima prihodnosti.