turban eva mendes Dobra karma

Znana lepotica bi bila v samostanu, če bi nune ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za sredo, 5. avgusta

kucan jankovic bobo Reporter.si

Rdeče zvezde, partizanski pevski zbor, Kučan, ...

bejrut Svet24.si

FOTO in VIDEO: Grozljivi prizori iz Bejruta: umrlo...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Občino Izola tresejo tudi nepremičninski posli

Helena Blagne Odkrito.si

Helena Blagne - Skriva ljubimca?

Mihaela Kranjc Njena.si

Mihaela: 'Noro je, noro. Nisem mislila, da bo tako...

nu
nu
4 20.05.2020 10:58:07

KRALJ! Strašijo nas z DRUGIM VALOM epidemije, ČEFERINOVE besede o naši prihodnosti pa PRETRESAJO!

Aleksander Čeferin
Profimedia
Predsednik Uefe Aleksander Čeferin je v odmevnem intervjuju za The Guardian spregovoril o prihodnosti nogometa po koronavirusu.

Ena od glavnih tem je bila vsekakor prihodnost nogometa po epidemiji koronavirusa. Nekatera prvenstva so se namreč že končala, bundesliga je zagnala kolesje, Slovenija je med drugim dobila zeleno luč in datum nadaljevanja, spet drugi pa še čakajo - vključno s premier ligo, la ligo in serie a. 

Za razliko od mnogih vodilnih mož v številnih evropskih državah, ki opozarjajo na in strašijo z drugim valom, pa je Aleksander Čeferin zelo optimističen. "Situacija je zelo resna, toda vse skupaj se umirja, mi pa smo bolj previdni. O virusu in o situaciji nasploh vemo več, v osnovi sem optimističen človek. Apokaliptična stališča, da moramo počakati na drugi in tretji val, pa tudi na petega, mi niso všeč. Ljudje, ki jih poznamo, bodo nekega dne umrli, toda ali moramo biti zaradi tega vsak dan zaskrbljeni? Mislim, da ne. Pripravljeni smo in upoštevali bomo vsa priporočila vodilnih mož, toda osebno sem absolutno prepričan, da se bo stari dobri nogomet z navijači zelo kmalu vrnil," je odločen. 

Članki iz rubrike