Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

mleto-mešano-meso Svet24.si

Pozor, to mleto meso, ki se morda skriva v vašem ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

šole, ponovni prihod, koronavirus, jesenice Svet24.si

Zdaj je znano, kdaj se v šolske klopi vračajo ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

nu
nu
0 20.05.2020 08:56:56

TAKOLE BO, to bo njegova NASLEDNJA POTEZA! Neymarjev bivši agent je RAZKRIL Brazilčev POLETNI NAČRT!

Profimedia
Že kar nekaj časa se govori o tem, da bi Barcelona v svoje vrste rada vrnila Neymarja.

Brazilski zvezdnik pa je tisti, ki je z nekaterimi izjavami dodatno prilil olja na ogenj, zato navijači katalonskega velikana z nestrpnostjo čakajo, da se to zgodi. Se bo njihova želja uresničila že to poletje?

No, odgovor na to je podal kar Neymarjev nekdanji zastopnik Wagner Ribeiro. Slednji je prepričan, da zelo dobro ve, kakšna je prihodnost njegovega bivšega varovanca in ta (vsaj to poletje) ni povezana z vrnitvijo v Katalonijo."Neymar bo ostal v PSG-ju, saj je po vsem, kar se je zgodilo v zadnjih mesecih, nogometni trg zdaj povsem drugačen. Spremenila se bo ekonomska stran nogometnega sveta," je dejal Ribeiro. In verjetno se bo to res uresničilo, saj po nekaterih informacijah iz Francije PSG Neymarju ponuja novo petletno pogodbo, ki bi mu vsako leto navrgla kar 50 milijonov evrov. Težko je verjeti, da bi Neymar lahko zavrnil takšno ponudbo, kar je povsem človeško.

Se je pa Ribeiro dotaknil še ene stvari, in sicer je potrdil, da se je Florentino Perez trudil Neymarja pripeljati v Real. "Nekajkrat sem bil v Madridu, saj si je Florentino Perez močno želel pripeljati Neymarja v Real. Maja lani sem zadnjič sedel v njegovi pisarni in zelo iskreno mi je priznal, da bi z Neymarjevim prihodom uresničil svoje sanje," je zaključil Ribeiro.

Značke: neymar, agent, barcelona, psg

Članki iz rubrike