asteroid Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega ...

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

trump biden soočenje Necenzurirano

Ko politično areno zasuješ z blatom, v njej ...

IMG_6225 Reporter.si

Slovenec je lahko le nemočno besnel ob ...

kek (3) Ekipa24.si

Noro! Kek osupnil, glejte, česa Slovenci niso ...

Izbira obleke, ki najbrž ni naključna - tudi zaradi barv, ki so ustvarile neko celoto in sporočilo Odkrito.si

Foto zgodba: To najbrž ni bilo naključje

sesko 2 Ekipa24.si

Šešku moramo zdaj pomagati, kot je on pogosto ...

nu
nu
0 03.05.2020 13:00:37

Nov ŠKANDAL?! Tekma proti Interju zaradi posnetka buri duhove! Do naslova z GOLJUFIJO?

Kaj se je dogajalo na tekmi, na kateri si je Juventus priigral naslov prvaka?

Kaj se je v Milanu dogajalo ob koncu sezone 2017/18? Nekdanji tožilec italijanske nogometne zveze je poskrbel za pravi vihar. Giuseppe Pecoraro je dregnil v osje gnezdo, na naslov Juventusa iz leta 2018 pa vrgel senco dvoma. Stara dama se je na ključni tekmi v gosteh pomerila z Interjem, črno-modri pa so kmalu po začetku tekme zaradi rdečega kartona Matiasa Vecina ostali z igralcem manj na terenu.


Najbolj sporni dogodek je sledil nekaj minut pozneje, za brutalen prekršek je v 21. minuti poskrbel Miralem Pjanić, a jo je odnesel zgolj z rumenim kartonom. Domači nogometaši so ostro protestirali, glavni sodnik Daniele Orsato pa svoje odločitve ni spremenil niti po posvetu s sobo za VAR.

"Prejeli smo številne pritožbe, zaradi česar smo se lotili preiskave. Saj ne, da bi iskali kaj konkretnega, ampak smo se želeli zgolj prepričati, da je bilo vse v skladu s pravili. Od vodstva tekmovanja in zveze italijanskih sodnikov sem zahteval zvočni in videozapis s te tekme, ker me je zanimala komunikacija med sodniki in sobo za VAR," je razlagal Giuseppe Pecoraro, nato pa razkril, kaj se je zgodilo. "Posnetek smo dobili šele v začetku naslednje sezone, bili smo pa zelo presenečeni. Odprli smo datoteke, edino, kar se ni posnelo, pa je bilo tisto, kar nas je zanimalo. Pogovor med Orsatom in sobo za VAR, ko bi moral Pjanić dobiti rdeči karton. Razlog? Dejali so mi, da je to vse, kar se je posnelo," je bil ogorčen Pecoraro, ki je nato decembra lani odstopil s svojega položaja.

Značke: juventus, inter

Članki iz rubrike