evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

sta
sta
0 27.04.2020 18:25:51

Angleški klubi nameravajo tekme začeti 8. junija

Profimedia
Klubi elitne angleške nogometne lige si želijo, da bi se sezona nadaljevala 8. junija, poroča britanski BBC. Klubi naj bi se na petkovem srečanju pogovarjali, kako bi odigrali še preostalih 92 tekem. Jasno je, da gledalcev na tekmah ne bo, vseeno pa bodo morali za nadaljevanje sezone zeleno luč prižgati še vlada in zdravstveni strokovnjaki.

BBC poroča, da si klubi želijo sezono končati konec julija, če pa želijo tekme začeti 8. junija, bi se treningi v klubih morali začeti najpozneje 18. maja. Trije klubi elitne druščine Arsenal, West Ham in Brighton so sicer že danes odprli svoje vadbene prostore za individualne treninge.


Na petkovi videokonferenci se bodo predstavniki klubov pogovarjali tudi o tem, kje bi preostale tekme potekale. Možno je, da bodo izbrali le nekaj nevtralnih stadionov ali igrišč za trening, na katerih bi klubi do konca izpeljali sezono in odigrali skupno 92 dvobojev.

Premier league je prvenstvo zaradi pandemije novega koronavirusa prekinila 13. marca, pred nadaljevanjem pa bo vlada morala dovoliti skupinske treninge in tekme za zaprtimi vrati. Relativno strogi ukrepi bodo v tej otoški državi sicer v veljavi vsaj so 7. maja.

Članki iz rubrike