stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
2 26.03.2020 16:02:43

NORO! Ronaldo je TAKOLE UNIČIL KARANTENO! Njegove fotke na bazenu bodo imele HUDE POSLEDICE!

Hude obtožbe na račun prvega zvezdnika Juventusa.

Nekateri celo pravijo, da je Juventus dal v javnost okužbo svojega branilca Danieleja Ruganija in razglasil karanteno ravno tedaj, ko jo je kakšno urico prej na svojo rodno Madeiro popihal Cristiano Ronaldo. A tudi če to ne drži in je šlo res za naključje, so mnogi ogorčeni nad Portugalčevim obnašanjem, ki je sprožilo celo verigo dogodkov. Najbolj se je nanj spravil nekdanji predsednik Juventusa Giovani Cobolli Gigli, ki je prepričan, da je ogrozil soigralce, njihove družine in celo nadaljevanje serie A. 

"Rekel je, da je šel v karanteno na Madeiro, ker mora skrbeti za bolno mamo. Vse lepo in prav, že to je bilo malo sporno. Še toliko huje pa je bilo, ko so od tam začele prihajati fotografije, kot da je na dopustu. Ne moreš se gol fotografirati ob bazenu in govoriti o karanteni, medtem ko preostali v karanteni čepijo v trening centru. S tem je v ekipo Juventusa vnesel pravo razsulo, to zelo dobro vem," zagotavlja Coboli Gigli, ki je šel v svojih obtožbah še dlje. 

"Vsi igralci so postali nervozni. Obtoževali so Juventus, da je naredil izjemo, in mnogi so pritiskali tako zelo, da je pred uradnim koncem karantene klub spustil tudi njih. Recimo, da so zdravi. A tudi, če so zdravi, bodo morali v novo karanteno, ko se bodo vrnili iz svojih domovin. In ker je to naredil Juventus, zdaj to počenejo tudi drugi klubi, ker so igralci pritiskali tudi tam. Lahko vam je torej jasno, kaj bo sledilo. Vse zaradi enega človeka, uničil je vse, ves sistem," je oster nekdanji predsednik.  

Članki iz rubrike