Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.03.2020 11:19:55
Deli članek:

Pri Liverpoolu so ODLOČENI: ČETVERICA na ODSTRELU, marsikdo bo PRESENEČEN!

Reuters

Čeprav ima Liverpool na vrhu premierligaške lestvice ogromno prednost pred zasledovalci, še ni povsem jasno, ali bo okronan z naslovom prvaka.

Trenutna situacija, ko vsa tekmovanja mirujejo zaradi strahu pred širitvijo koronavirusa, ekipi z Anfielda nikakor ne gre na roke. Medtem ko vsi čakajo, kakšna bo usoda tekmovanja, pa so v klubu z mislimi že korak naprej.

Odgovorni so se namreč že dogovorili, kakšne spremembe bo igralski kader doživel v poletnem prestopnem roku. Iz Anglije tako prihajajo novice, da se je Jürgen Klopp s sodelavci odločil, da na štiri igralce ne računa več. Angleškima reprezentantoma Adamu Lallani in Nathanielu Clyneu poteče pogodba, klub pa je ne namerava podaljšati. Zanimivo, da ju bo pustil brez odškodnine, čeprav je za oba skupaj Southamptonu odštel skoraj 49 milijonov evrov. Novega delodajalca si bo lahko poiskal tudi Xherdan Shaqiri, ki je v klub prišel pred dvema letoma, pogodba z Liverpoolom pa mu poteče šele poleti 2023, tako da bo v njegovem primeru Liverpool dobil določeno odškodnino (redsi so Stoku zanj plačali 15 milijonov evrov). Po šestih letih pa bo lahko odšel tudi Dejan Lovren. Hrvaški reprezentančni branilec se bo tako poslovil leto pred iztekom pogodbe, obstaja pa kar veliko možnosti, da se bo preselil k Romi.