Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.03.2020 10:25:51
Deli članek:

Rooney je 'PONOREL': Če kdo od mojih zaradi TEGA ZBOLI, jim NIKOLI NE OPROSTIM!

Profimedia

Nekdanji kapetan angleške izbrane vrste je jezen na odgovorne, ki so tako dolgo čakali, da so prekinili nogometna tekmovanja.

Kritičen jje bil nad delom vlade in nogometnih veljakov, saj je mnenja, da so nogometaše v času širjenja okužbe s koronavirusom tretirali kot poskusne zajčke, medtem ko niso vedeli, kaj storiti, in so zgolj pasivno čakali.

"Zakaj smo morali čakati do petka? Zakaj je bila prava odločitev sprejeta šele po tem ko je zbolel trener Arsenala Mikel Arteta? To je bil zelo zaskrbljujoč teden za nogometaše, strokovno vodstvo, vse zaposlene v klubu in za njihove družine. To je bil teden, v katerem se je videlo, da vladnim oblastem ter vodstvoma nogometne zveze in angleške lige manjka vodstvenih sposobnosti," se je razjezil Rooney, in nadaljeval: "Po kriznem sestanku je bila končno sprejeta pravilna odločitev. Do takrat pa je bilo videti, kot da so nogometaši v Angliji tretirani kot poskusni zajčki. Vem, kako se počutim, a če se bo kateri od članov moje družine okužil prek mene, ker sem moral igrati, čeprav to ni bilo varno, ter resno zbolel, bom premislil o tem, ali bom še kdaj igral. Odgovornim pa tega nikoli ne bi oprostil!"