Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.03.2020 09:55:43
Deli članek:

To mu zagotovo VELIKO POMENI: Zvezdnik Barcelone 'DVIGNIL PRAH' s svojo opravo (foto)

Reuters

Nogometna državna prvenstva po Evropi so prekinjena.

Klubi so svojim nogometašem svetovali naj bodo v samoizolaciji, vsi pa imajo tudi program dela, ki se ga morajo držati, da bi ohranili vsaj telesno formo.

Ker so doma, vsak izmed njih najde način, na katerega si krajša čas. Vzhajajoča zvezda Barcelone Ansu Fati tako z bratom igra videoigre. Toda pozornost navijačev je požel z opravo, v kateri je igral.

Ob igranju videoiger je namreč nosil dres zvezdnika dortmundske Borussie Jadona Sancha. Medtem pa je njegov brat igral v dresu Interja, in sicer tistem, ki ga je na igrišču nosil Romelu Lukaku.

Fati je dresa dobil v prvem delu sezone lige prvakov, v katerem se je z Barco pomeril z obema kluboma. Proti Dortmundčanom je celo debitiral v ligi prvakov in s tem postal najmlajši član Barcelone, ki mu je to uspelo. Proti Interju pa je postal najmlajši Barcelonin strelec v ligi prvakov.

Poleg bratov je ob kavču sedel še mlajši brat, ki pa je oblekel Ansujev dres Barcelone. "Veliko poguma v teh težkih časih želim vsem. Upoštevajte navodila državnih organov in zdravstvenih organizacij," je ob fotografiji zapisal Ansu Fati.