Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Robert Balantič
Robert Balantič
1 16.03.2020 10:00:42

NI JIM LAHKO! Trener Mure o sredinem treningu, hkrati pa OPOZARJA: Nočem niti pomisliti, da ...

Martin Metelko
Nogomet je v izolaciji, najpomembnejša postranska stvar na svetu je ohromljena. In v razmerah, ki jih je povzročil izbruh koronavirusa, je postala zares – postranska. Čeprav je žoga potisnjena globoko v ozadje, klubi na neki način morajo živeti, igralci morajo skrbeti za svojo pripravljenost. Ante Šimundža razkriva, kako so se na nastali položaj odzvali v Fazaneriji, trener Mure hkrati poziva h kolektivni odgovornosti do soljudi in pri onemogočanju »sovražnika«.

Fazanerija je zaklenjena, člani strokovnega vodstva in igralci Mure se v teh dneh ne družijo, prvi preventivni ukrep zaradi koronavirusa je samoizolacija. "Fantje uresničujejo individualni program dela. Tako bo gotovo še danes in jutri, za sredo je predviden prihod na stadion. In trening, če bo to seveda mogoče, če nam bodo dovolili. Kljubovati čemurkoli zares nima nikakršnega smisla. Nočem niti pomisliti, da bi zaradi želje po skupni vadbi kogarkoli ogrožali. Zdravje je najpomembnejše, vse ostalo bomo že nadoknadili, ko bo spet čas za nogomet. Vidimo, da se stanje zelo hitro spreminja, vmes se lahko pripeti marsikaj. Če bodo sledile nove odredbe, dodatna navodila in omejitve, se bomo temu seveda prilagodili in nadaljevali samostojno delo. Tako pač je, s tem se je treba sprijazniti in se zlasti spoprijeti na pravšnji način," je v nedeljskem dopoldnevu uvodoma povedal Ante Šimundža in nadaljeval: "Vsi imamo okrog sebe starejše osebe, ki so najbolj ogrožena skupina, ne smemo si privoščiti neodgovornega ravnanja. Ne do družbe ne do samih sebe. Dosledno moramo upoštevati ukrepe, s katerimi poskušamo omejiti širitev virusa. Vsak mora prispevati svoj delež, da spet normaliziramo stanje. Kako bo potekalo naprej, pa bomo razmišljali potem. O tem se bomo pogovarjali, ko bo prišel čas za to. Zdaj je primarnega pomena rešitev aktualnega stanja."

CELOTEN POGOVOR Z ANTEJEM ŠIMUNDŽO SI LAHKO PREBERETE SAMO V PONEDELJKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike