petelin, Glööckler Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

matic in katja 2 Njena.si

Matic: Nad Katjo nikoli nisem izvajal nasilja

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

nu
nu
1 14.03.2020 12:30:22

LIVERPOOL PRVAK! Je odločitev že padla? Tako pravijo vodilni možje...

Reuters
Tako kot povsod po Evropi se tudi v premier ligi soočajo s težavami, kako bodo odograli prvenstvo zaradi težav s koronavirusom.

Angleški časopis The Telegraph v današnji izdaji piše o tem, da so se v petek zvečer sestali pomembni možje vseh klubov v premier ligi, da bi se dogovorili o ukrepih oziroma nadaljevanju premier lige. Na sestanku so se pogovarjali o tem, kaj bi se zgodilo, če lige ne bi mogli nadaljevati v začetku aprila, kot trenutno velja. Skoraj nihče od vodilnih mož klubov premier lige ni imel nič proti, da bi, tudi če bi sezono 2019/20 v premier ligi odpovedali, naslov dodelili Liverpoolu. Slednji ima v tem trenutku 25 točk prednosti pred drugim Manchester Cityjem in bi moral zmagati le še dve tekmi, da si tudi teoretično zagotovi naslov. 

V primeru, da se premier liga ne bi mogla odigrati do konca, so predlagali tudi, da bi imela najboljša angleška liga v naslednji sezoni 22 klubov - nihče ne bi izpadel, dve moštvi iz druge lige bi napredovali.

Na mizi je bil tudi predlog, da v primeru, da se bo liga nadaljevala, odpovedo FA pokal in v zgoščenem sporedu odigrajo tekme premier lige, ki naj bi se končala 17. maja. 

Članki iz rubrike