Severni sij, slovenj gradec Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz...

902623_106-intervju-prva1 Svet24.si

Županja odprtih vrat, ki deli stanovanja in ...

1715253201-dsc9430-01-1715253168875 Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo ...

košček pl Reporter.si

Podjetje očeta Erike Žnidaršič dobilo 100 ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

rb
rb
3 14.03.2020 10:58:42

Grožnje za MARTINA KRAMARIČA iz VIJOLIČASTE SLAČIČNICE? Tukaj je resnica ...

Grega Wernig
Koronavirus zaustavil (tudi) rumeno nevarnost iz Šiške.

Bravo prav gotovo spada med ekipe, ki so zaznamovale začetek drugega dela prvenstva. Ali če hočete, do prekinitve. Ljubljančani še niso okusili grenkobe poraza, nazadnje so s tretjo spomladansko zmago poskrbeli za pretrese pod Kalvarijo.

"Super rezultati, super igra, ampak realno stanje je, da smo le dve točki nad devetim mestom na lestvici," resnico 'razkriva' trener Dejan Grabić. "Zgodi se lahko še marsikaj, v prihodnje bi bili radi še boljši; še bolj natančni, še bolj neposredni, še bolj agresivni, še bolj intenzivni," dodaja ambiciozni strokovnjak.

Nadvse pomemben delež k veliki zmagi v Mariboru je prispeval član Maribora. Martin Kramarič ima v Bravu status posojenega igralca aktualnih prvakov, toda do svojega kluba ni bil prizanesljiv. Predstavil se je v zares odlični luči in mogoče je bila to tudi na neki način prelomna tekma, ki ga je v novi ekipi povsem sprostila. "Prepotrebno sproščenost, ki sem jo potreboval, sem dobil v dvoboju z Domžalami, v Mariboru sem v takšnem slogu nadaljeval," je samozavesten 22-letni krilni napadalec. Zanimalo nas je, ali je iz vijoličaste slačilnice po sobotnem spopadu morda dobil kakšno 'grozilno sporočilo'. "Ne, ni bilo nič takega," se je nasmejal Martin Kramarič, a na naslednji izziv bo zdaj treba nekaj časa počakati, koronavirus je ustavil rumeno nevarnost iz Šiške.

Članki iz rubrike