kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 20.02.2020 13:35:15

Lionel Messi OSTER, kot ga še niste poznali: Povem vam, zakaj sem tako obračunal z ABIDALOM!

Profimedia
V Barceloni več kot očitno vlada kaos.

Čeprav so v Barceloni pripeljali novega napadalca in tako zakrpali vrzel po dveh hudih poškodbah Luisa Suareza in Ousmaneja Dembeleja v konici napada, pa v ozadju vre. Pravi kaos je izbruhnil v zadnjih dneh, ko so španski mediji razkrili, da naj bi predsednik kluba Josep Maria Bartomeu najel agencijo, ki bi po družbenih omrežjih poniževala zvezdnike in legende kluba, da bi hkrati ohranil svoj ugled. 

Toda trenja so se začela že prej, kaos se je napovedoval že na začetku sezone, vrhunec pa je dosegel z nastopom Lionela Messija, ki je obračunal s športnim direktorjem Ericom Abidalom zaradi njegovih izjav po odhodu Ernesta Valverdeja. "Veliko igralcev ni bilo zadovoljnih ali pa ni dovolj trdo treniralo, bilo je tudi kar nekaj nesoglasij. Nekaj ni bilo v redu, to lahko čutim kot bivši nogometaš. Povedal sem klubu, kaj si mislim o tej situaciji, oni pa so sprejeli odločitev," je povedal Abidal, toda s tem je zelo razjezil prvega zvezdnika ekipe Lionela Messija.  Argentinski zvezdnik je ob teh izjavah povsem ponorel in takšnega ga še nismo nikoli videli, saj se je na vse skupaj odzval kar na družbenih omrežjih in ostro napadel Abidala. 

Zdaj je pojasnil svojo odločitev za to potezo: "Ne vem, kaj se je zgodilo, da je to izjavil, toda odgovoril sem mu, ker sem se čutil napadenega. Čutil sem, da je napadel igralce. Veliko stvari se govori o dogajanju v slačilnici, o tem, da smo igralci zamenjali trenerja. Veliko se govori o meni. Motilo me je, da so takšne izjave prišle s strani vodstva kluba. Moral sem pojasniti, nisem mogel dovoliti, da bi me športni direktor tako napadel."

Članki iz rubrike