duhovna Dobra karma

Karmična semena nas prisilijo k ponovnem rojstvu

roseanne barr Svet24.si

Roseanne Barr prepričana, da je koronavirus ...

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

maske Svet24.si

Prebolela okužbo s koronavirusom: Dolenjka je ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

andrej Njena.si

Delovna akcija: Andrej se še ni vrnil domov

nu
nu
10 20.02.2020 11:42:08

Presenetljiva okrepitev Olimpije že o DERBIJU in OZADJU PRESTOPA: Takrat sem povedal, da hitre ...

nkolimpija.si
Roman Bezjak je nova presenetljiva okrepitev Olimpije.

Le nekaj dni pred začetkom spomladanskega dela prvenstva se v vrste zmajev seli slovenski reprezentant Roman Bezjak. Pogodbo je 30-letni napadalec podpisal do konca tekmovalne sezone z možnostjo podaljšanja.

Bezjak je članske izkušnje najprej nabiral v slovenski prvi ligi, čemur so sledili klubi prve bolgarske, hrvaške in poljske ter druge nemške lige. Pred prihodom v Ljubljano je igral za prvoligaški ciprski klub APOEL Nicosia. V tem času je s klubi, za katere je igral, osvojil kar nekaj naslovov. S PFK Ludogorets Razgrad je kar trikrat osvojil bolgarsko državno prvenstvo ter z ekipo enkrat osvojil tudi pokal in superpokal. Skupaj s HNK Rijeka je postal državni prvak ter zmagovalec pokala in v sezoni 2018/19 dvignil pokal ciprskih državnih prvakov. Tuji mu niso niti nastopi na evropskih tekmovanjih. Igral je tako v ligi Evropa kot tudi v ligi prvakov.Tako je v svoji karieri ob 367 nastopih zabil 112 golov in prispeval 33 asistenc. Že od mladih let pa je tudi član slovenske reprezentance. V članski kategoriji je zanjo zbral 33 nastopov in pri tem petkrat zatresel mrežo nasprotnikov.

Ob podpisu pogodbe je povedal: »Kot vidite, je do sodelovanja prišlo bolj na koncu, vendar vsekakor ne na hitro. Že ob prekinitvi pogodbe z APOEL Nicosia sem bil v kontaktu z glavnim trenerjem Olimpije Safetom Hadžićem. Takrat sem povedal, da hitre odločitve ne morem sprejeti, vendar sem pripravljen na morebitno dogovarjanje.« Dogovor je zdaj sklenjen in ob vprašanju, kaj pričakuje od prihajajočega derbija, je povedal, da kljub temu, da sobotna tekma ne bo še o ničemer odločala, pričakuje zanimivo in borbeno igro.

Značke: bezjak, olimpija

Članki iz rubrike