Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.02.2020 21:40:40
Deli članek:

Nič čudnega, da se trenerju MEŠA! SRAMOTNO, kaj si je spet privoščil NEYMAR! (FOTO)

Profimedia

Neymar spet skrbi za zabavne novice iz sveta nogometa. PSG postaja pravi cirkus, ne le Brazilec, tudi Kylian Mbappe je poskrbel, da trener Thomas Tuchel v teh dneh nima mirnega spanca.

Mladi Francoz je pri nemškemu strategu ostro protestiral ob koncu zadnje tekme, ko ga je ta pri vodstvu s 5:0 na tekmi z Montpellierjem zamenjal. "On je običajen otročaj," so bili najpogostejši komentarji.

Zdaj pa še Neymar. Na njegove odpovedi nastopa na nogometnih tekmah zaradi takšnih in drugačnih zabav smo že vajeni. Tokrat rojstnega dne nima njegova sestra, ampak ga je pompozno včeraj praznoval on sam. Upihnil je 28 svečk, žurko za soigralce, svoje najtesnejše prijatelje, družinske člane in druge zvezdnike je priredil v nočnem klubu Yoyo, streljaj stran od Eifflovega stolpa. Neymar ima rad tematske zabave, tako je bila tema tokratne bela barva.

Profimedia


Trener PSG-ja Tuchel je izrazil zaskrbljenost, ker večina njegovih varovancev v obdobju, ko so na sporedu pomembni obračuni, bolj kot o nogometu razmišlja o zabavi. Tako incident z Mbappejem kot tudi Neymarjeva zabava vplivata na ekipo, ki ima sicer res veliko točkovno prednost v francoskem prvenstvu, a jo na evropskem prizorišču čakata tekmi osmine finala lige prvakov z dortmundsko Borussio.

A to še ni vse. Zabava v belem je le začetek. Neymar je po sobotni tekmi z Montpellierjem, na kateri se po sedmih prvenstvenih dvobojih prvič ni vpisal med strelce, tarnal nad bolečinami. Ob koncu prvega polčasa naj bi tako nerodno padel na zelenico, da je utrpel poškodbo v predelu reber. Uradno naj bi mu zdravniki potrdili vnet rebrni hrustanec. Bolečina je sicer dan pozneje za čas zabave minila, na naslednji tekmi - jutri z Nantesom - pa vseeno ne bo nastopil. Uradno, s strani kluba. In za nov glavobol ter slab spanec trenerja.

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Profimedia