Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.02.2020 18:51:13
Deli članek:

TOLE je bilo pa BLISKOVITO HITRO: Florentino Perez pripravlja GALAKTIČNI UDAREC, pogovori so že stekli!

Reuters

Konec tedna je močno zatreslo dogajanje v PSG-ju.

Pri vodstvu s 5:0 v dvoboju z Montpellierjem je Thomas Tuchel z igrišča potegnil Kyliana Mbappeja. Kaj hujšega? Francoski nogometaš se nikakor ni mogel sprijazniti z Nemčevo odločitvijo, kar je tudi jasno pokazal.

Tuchel je skušal nekoliko umiriti fanta, a mu to ni ravno uspelo. Po srečanju je športni direktor PSG-ja Leonardo oba poklical na zagovor, skušal je umiriti strasti, a kot kaže to pri Mbappeju ni padlo na plodna tla. Fant je zelo jezen, predvsem ga moti, da ga nihče ne tretira tako, kot bi si zaslužil. Meni namreč, da sta z Neymarjem boljša od ostalih in si zaslužita temu primerno, ali bolje rečeno posebno obravnavo, ki pa je ne dobita.

Nastalo situacijo želita izkoristiti predsednik Reala Florentino Perez in Zinedine Zidane, ki bi rojaka sprejel z odprtimi rokami. Iz Španije prihajajo informacije, da naj bi se Perez že pogovarjal z igralcem in njegovim zastopnikom, ki je bojda celo zagrozil, da bo Mbappe poleti zapustil francoskega prvaka, če Tuchel ne bo dobil noge. Če je tako, so na potezi Parižani.

Reuters