Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.01.2020 17:39:55
Deli članek:

Solskjaer povsem PONOREL in želi RAZČISTITI stvari: To je NEDOPUSTNO!

Profimedia

Rezultati Manchester Uniteda močno zaostajajo za pričakovanji, zato je tudi ozračje v in okoli kluba precej naelektreno.

Le majhna iskra je dovolj, da pride do hude krvi. In tokrat je povsem ponorel trener Ole Gunnar Solskjaer, ki se je odločil, da se bo resno pogovoril s prvim zvezdnikom ekipe Paulom Pogbajem.

Razlog za to pa so izjave nogometaševega zastopnika Mina Raiole, ki je v pogovoru za italijansko La Repubblico povedal, da mu niti na kraj pameti ne pride, da bi na Old Trafford poslal še kakšnega od svojih varovancev.

Še več, med drugim je dejal, da pri Unitedu nimajo stika z realnostjo, še huje pa je bilo, ko je dejal, da bi rdeči vragi uničili tudi take ase kot so: Maradona, Pele in Maldini.

To je sodu izbilo dno in norveški strokovnjak je sedmi sili besno razložil, da se bo pogovoril s Pogbajem. "O tem se bova pogovorila. Mislim, da mi ni potrebno govoriti z agentom o nas. Paul pa je naš igralec in igralci so tisti, ki najamejo agenta, nikakor ni obratno. Igralci niso agentovi, ampak so naši. Mi pa ni treba razlagati, kaj se bova pogovarjala, to bo ostalo med nama."