Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.01.2020 16:43:55
Deli članek:

Kaj se dogaja v ATLETICU?! Diego Simeone je s TO IZJAVO vlil upanje angleškim SNUBCEM!

Reuters

Zimski prestopni rok je čas, ko v klubih iščejo rešitve za odpravo pomanjkljivosti na deficitnih igralskih mestih.

Obstajajo pa tudi klubi, ki se v tem času bojijo, da bodo ostali brez katerega od svojih pomembn(ejš)ih členov. Eden takih je očitno madridski Atletico.

Njegov trener Diego Simeone bi še ta mesec utegnil ostati brez Thomasa Lemarja, za katerega sta se resno ogrela Arsenal in Tottenham. Londonska kluba sta plačilno dovolj sposobna, da si 24-letnega krilnega napadalca lahko privoščita in ga z dobrimi pogoji zvabita k sebi.

"Lemar je pomemben igralec, ki sicer še ni izpolnil svojega potenciala, a na drugi strani premore karakteristike, ki jih nima nihče," je dejal strateg Atletica. "Težko povem ali bo ostal ali ne, a vemo, da agenti v zvezi z njim opravljajo odlilčno delo. Klubi delajo na tem, da zadovoljijo svoje potrebe. Zanj lahko rečem, da me je s svojimi karakteristikami vedno navdušil, a za zdaj še ni bil sposoben izpolniti pričakovanj. Samo upamo lahko, da bo po poškodbi ujel pravo formo."

Francoski reprezentant je v Atletico prišel pred letom in pol iz Monaca, ki je na račun njegove odškodnine dobil 70 milijonov evrov. V tej sezoni je zbral 15 prvenstvenih in šest pokalnih nastopov, na zadetek pa še čaka.

Reuters