Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.01.2020 13:53:24
Deli članek:

Sloviti angleški nogometaš ŠOKIRAL z GROZLJIVIM RAZKRITJEM: Lani sem bil na ROBU SAMOMORA!

Reuters

Življenje prinaša različne preizkušnje, tudi tiste najzahtevnejše.

Eno takih je doživel legendarni nogometaš Arsenala Paul Merson, ki se je dolga leta boril z odvisnostjo od alkohola in kockanja. Te stvari so ga pahnile v depresijo, 51-letni bivši angleški reprezentant pa je zdaj povedal, da je šlo vse skupaj tako daleč, da je lani razmišljal celo o samomoru.

Reuters
"V ponedeljek bo minilo eno leto, odkar sem prenehal piti. Toda prav tem času lani sem se želel ubiti. Tako preprosto ni šlo več, nisem videl izhoda. V rokah sem imel tablete. Nisem jih vzel dovolj, da bi lahko prišlo do česa, a so bile tam. Skupaj z vodko. Grozljivo je bilo," je v kolumni za Daily Star zapisal Merson, ki najbolj črnega scenarija ni izpeljal samo zaradi otrok in žene. "in delčka zavesti. Verjetno je bil odločilnega pomena tudi strah, bal sem se to storiti."

Zdaj pravi, da je njegovo življenje danes povsem drugačno, trezen ne razmišlja več o črnih stvareh. "Zdaj se zavedam svoje bolezni. Gre za psihično bolezen, ki sem jo sprejel in z njo lahko živim. Bi pa ljudem položil na dušo, da se stvari ne morejo izboljšati, če o njih ne govoriš."

Reuters