Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

nadiža Svet24.si

Karmična prognoza za julij: test partnerskih ...

rok snežič Necenzurirano

Računsko sodišče razkrilo, kdo je največji ...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Sabina Njena.si

Igralec in fotograf, ki je osvojil srce Sabine ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
1 22.12.2019 10:19:02

Lewandowski, UMAKNI SE! Bayern ima novega SUPER VROČEGA TALENTA, ki je SPET ODLOČIL! (video)

Reuters
V Münchnu se rojeva nova zvezda.

Nemški gigant Bayern je kot vse kaže dobil novega izjemnega nogometaša. Kar malce nenadejano se je v zadnjih dneh v ospredje prebil šele 18-letni mladi nizozemski reprezentant Joshua Zirkzee. Slednji je v sredo na tekmi med Freiburgom in Bayernom v igro vstopil v 90. minuti, ko je zamenjal brazilskega superzvezdnika Coutinha. Semafor je kazal rezultat 1:1, Joshua Zirkzee pa je v 92. minuti v svojem debitantskem nastopu za Bayern s prvim stikom z žogo zabil tudi svoj prvi zadetek za Bavarce! In Bayernu prinesel tri točke! Münchenčani so do konca tekme v Freiburgu zadeli še enkrat, ko je v polno meril Serge Gnabry, a prvi junak je bil seveda Zirkzee.

Mladenič je tri dni kasneje ponovil vajo. Znova je vstopil v igro v zaključku tekme, znova je zamenjal Coutinha in znova je zabil odločilen gol za Bayern. Zirkzee je v igro vstopil v 83. minuti, spet pa je v polno meril dve minuti po vstopu v igro. Na tekmi med Bayernom in Wolfsburgom je bil do Zirkzeejevega prihoda na zelenico izid 0:0, na koncu je Bayern slavil z 2:0. Zirkzee je zabil prvi gol na tekmi, vlogo asistenta je prevzel Thomas Müller. Drugi gol je spet zabil Serge Gnabry.

Oba Zirkzeejeva zadetka si lahko ogledate v priloženih videoposnetkih, gol mladega Nizozemca proti Wolfsburgu je na 2:35.

Članki iz rubrike