Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

nadiža Svet24.si

Karmična prognoza za julij: test partnerskih ...

rok snežič Necenzurirano

Računsko sodišče razkrilo, kdo je največji ...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Sabina Njena.si

Igralec in fotograf, ki je osvojil srce Sabine ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 22.12.2019 09:59:27

Pri MAN UNITEDU so se mu SMEJALI, zdaj NAVDUŠUJE! Lukaku zabil GOLASO, ki je OSUPNIL! (video)

Reuters
Kakšen zadetek!

Romelu Lukaku je bil v času, ko je igral za Manchester United, tarča posmeha. Zlobni jeziki so govorili, da je predebel, da kot takšen sploh ne more igrati nogometa. Pri Manchester Unitedu so komaj čakali, da se ga znebijo in ko jim je na zadnji dan poletnega prestopnega roka v Angliji milanski Inter na mizo prinesel ponudbo v višini približno 85 milijonov evrov, so rdeči vragi vriskali od zadovoljstva.

Belgijec je odšel v Milano, si oblekel črno-modri dres in - začel navduševati! Da je odličen napadalec, je dokazal tudi včeraj, ko je Inter premagal Genoo s 4:0. Lukaku je zabil dva zadetka, dodal še asistenco in ob vsem tem še velikodušno prepustil izvedbo najstrožje kazni mlademu Sebastianu Espositu, velikemu talentu Interja.

Predstava Lukakuja je bila skorajda perfektna, fenomenalen pa je bil predvsem njegov drugi zadetek. Najprej izjemno preigravanje, nato pa - BUUUM! Gol Lukakuja si lahko ogledate v priloženem videoposnetku, izjemna akcija Interja s fantastičnim zaključkom Belgijca se začne na 3:00.

Lukaku je v letošnji sezoni serie A dosegel že 12 zadetkov, s čimer je drugi najboljši strelec lige, za Cirom Immobilejem.

Značke: inter, lukaku

Članki iz rubrike