sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

nu
nu
0 22.12.2019 09:14:04

KAPO DOL, HANDA! Slovenskemu VRATARJU je uspel NOR DOSEŽEK, klanja se mu - CELA ITALIJA! (foto)

Profimedia
Kakšen dosežek Samirja Handanovića.

Italijanski velikan Inter se je včeraj znesel nad Genoo, ji zabil štiri zadetke, zmagal s 4:0 in se znova zavihtel na vrh serie A, ki si ga trenutno deli s še enim velikanom in v zadnjih letih nepremagljivim Juventusom. Inter ima boljšo razliko v zadetkih, zato je trenutno prvi, stara dama iz Torina je na drugem mestu.

Za odlično gol razliko skrbi tudi Samir Handanović, ki fantastično poveljuje najbolj trdni obrambi v italijanskem državnem prvenstvu. Inter je namreč na 17 tekmah prejel le 14 zadetkov! Največ zaslug zato ima seveda Handa, ki navkljub za vratarja zrelim letom (julija bo dopolnil 36 let) ohranja status enega najboljših vratarjev na svetu.

Še šestič v tej sezoni je Handanović ohranil svojo mrežo nedotaknjeno, odkar je prišel v Inter (sezona 2012/13) pa mu je to uspelo reci in piši kar - STOKRAT! Fantastičen jubilej. In še en podatek: Odkar je Handanović oblekel dres Interja, ni noben drug vratar tolikokrat ohranil svojo mrežo nedotaknjeno, kot izjemni Slovenec. Še en dokaz več, da je Handanović zares najboljši čuvaj mreže v italijanskem državnem prvenstvu in da si je povsem zaslužil nagrado za najboljšega vratarja v prejšnji sezoni. Vse bolj se zdi, da jo bo ubranil tudi v tej ...

Članki iz rubrike