ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 03.12.2019 08:19:14

TO PA JE PREVARANT! Nizozemski nogometaš podpisal za danski Viborg, POTEM PA ... ŠOK!

Vodstvo danskega Viborga je primer predalo organom pregona, zgodba o Berniu Verhagnu pa iz dneva v dan dobiva nove in nove razsežnosti.

Petindvajsetletnega Nizozemca je vodilnim ljudem danskega drugoligaša že poleti predlagal agent iz domnevne agencije Stellar Group, češ da ima zanje dobrega igralca, ki bo v začetku prihodnjega leta odšel na Kitajsko. Viborg je Verhagna angažiral brez preizkušnje, verjel je na besedo.

Ko je nogometaš prišel na prvi trening, je bilo takoj jasno, da je prevarant. In da so prevaranti ljudje okoli njega. "Takoj smo ga odstranili iz treninga, saj se je že po nekaj minutah videlo, da je njegovo nogometno znanje zelo slabo. Očitno je bila to velika prevara, v katero je vpletenih več ljudi iz več držav," so sporočili iz kluba.



Danska policija je potrdila, da je klub podal prijavo. Od takrat dalje pa se je začel klobčič odvijati. Verhagen naj bi pred prihodom na Dansko igral za čilenski Audax Italiano, a podatki na svetovnem spletu pravijo drugače. Enako velja za moldavska Dinamo-Auto in južnoafriški Cape Town, ki sta tudi navedena v njegovem nogometnem življenjepisu. "Nikoli ni bil registriran za naš klub. Bili smo blizu dogovora, a smo pravočasno ugotovili, da nekaj ni v redu. Hitro smo prekinili pogovore," je dejal John Comitis, lastnik Cape Towna. Trener moldavskega moštva Igor Dobrovolsky je povedal, da zanj v življenju še ni slišal.

Medtem pa se nad Verhagna zgrinjajo temni oblaki, saj so ga aretirali še zaradi napada na svoje dekle, ropa in groženj.

Značke: viborg, danska

Članki iz rubrike