Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

delavci Svet24.si

Slovenci delamo za manj, kot je evropsko ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

nu
nu
0 02.12.2019 17:13:39

Kmalu v rdečem? Če jim uspe kupiti TEGA NOGOMETAŠA, lahko Liverpoolu PODARITE LOVORIKE

Reuters
Nogometni navdušenci že mrzlično odštevajo na začetek zimske prestopne tržnice, ki bi utegnila imeti velik vpliv na dogajanje na evropskih zelenicah.

V prvi vrsti, ker je po dobro obveščenih virih v Nemčiji na voljo za nakup Jadon Sancho. Gre za enega najboljših mladih nogometašev na svetu. Anglež je namreč na 57 tekmah v bundesligi zabil 18 golov in dodal še 28 asistenc, s čimer je eden najučinkovitejših nogometašev nemške lige. 

Zvezdnik Borussie iz Dortmunda je že nekaj časa nesrečen v Nemčiji, kjer ga je trener Lucien Favre nekajkrat označil za glavnega krivca ob nekaterih nenadejanih porazih. Obenem pa ima mladenič težave tudi z disciplino. Vse skupaj je postalo tako nevzdržno, da so Dortmundčani pripravljeni prodati svoj najboljši izvozni artikel že v januarju.

sancho
twitter

Nemški viri pa namigujejo, da je mladi Anglež, sicer stalni član članske reprezentance blizu predvsem Liverpoolu, ki bi tako svojemu izjemnemu napadalnemu ansamblu dodal še enega dragulja. 

S mladim zvezdnikom bi Liverpool postal še močnejši, je pa res, da se hkrati pojavlja vprašanje, kam bi ga Jürgen Klopp na igrišču postavil. Nemec je velik pristaš Sancha in zagotovo bi mu tudi ob vseh zvezdnikih našel mesto na zelenici.

Članki iz rubrike